Thursday, February 2

Opps!! Payudara Hwayoung Ahli Kumpulan T-ara Terdedah

KP tak berapa kenal sangat la dengan kumpulan artis luar ni disebabkan media higlight berita sensasi dan agak panas pasal payudara salah sorang ahli kumpulan T-Ara yg bernama Hwayoung, jadi KP cari jugak le cerita panas ni.

Disebabkan salah memilih pakaian yang sesuai ini lah padahnya, sampai tak sedar nampak segala macam dari dalam tu. Pakaian pulak nipis sangat..aiii kalau artis melayu dulu siapa ye yang pakai pakaian menjolok mata sampai terdedah bahagian payudara dia tu..Miera Liyana kan bekas kekasih shahrizal Jaszle tu..huhu

Kumpulan T-Ara yang dianggotai oleh Hwayoung telah memenangi anugerah buat kali ketiga dalam program Inkigayo, namun pada episod ke-29 program itu baru-baru ini satu kesilapan besar telah berlaku.

Ketika melakukan persembahan secara langsung dengan mendendangkan lagu Lovey Dovey di pentas, Hwayoung secara tidak sengaja telah mendedahkan payudaranya ketika membuat tarian solonya.
Namun para peminatmenyalahkan pereka kostum Hwayoung kerana perkara itu terjadi disebabkan kesilapan kostum itu.
Bagaimanapun, agensi kumpulan T-ara, Core Contents Media belum mengeluarkan sebarang kenyataan rasmi berhubung isu tersebut.

Hwayoung dilahirkan pada  22 April 1993 di Korea Selatan. Hwayoung ada sorang lagi adik perempuan kembar.

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
Google Analytics Alternative