Thursday, August 4

Blog Jejari Tak Runcing VS Jejari Runcing Pulak Dahh....

Ni KP jumpa ada blog baru dibina dengan nama Sorry Jejari I Tak runcing Uolllsss. KP nak tergelak jugak le baca admin yang menggelarkan dirinya Ahkak...hehe alias Puteri Mas Layu, gambar admin pun leh tahan gak hahah!! sakit perut KP. Kreatif betul ye ahkak kiter ni hehe.. Korang pun tak kan blog Jejari runcing tu milik Elia bekas tunang Apek(Khairul Fahmi ) yang putus baru baru ni.






APA Tujuan Blog Jejari Tak Runcing ni dibuat?
Menurut kata admin ahkak tu,  korang leh baca sendirik ye hehehe!!

Salam 1 Malaysia. Tujuan belog ini di buat bukan untuk kejar glamour atau ambil kesempatan terhadap mana-mana pihak. Tapi sebagai manusia yang tidak ada kaitan antara mereka berdua, ahkak cuma mahu si Hering mintak maaf secara terbuka kepada semua pihak yang telah dihina, dimaki, dicerca dan sebagainya oleh beliau. beliau lah punca segalanya. beliau lah yg memburukkan keadaan yg sedia buruk. gitewwww statement ahkak!


http://akugileglamour.blogspot.com/

ada kaitan dengan kakak kepada Elia Jejari runcing ye rupenye. Admin nak kakak kepada Elia ni minta maaf sebab kelancangan di twitter...hhuhu macam2.

Sila baca entri KP yang sebelum ni Kami Benci Si Mulut Puaka KAkak kpd Elia

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
Google Analytics Alternative