Saturday, June 12

Video Skandal Seks Panas Luna Maya dan Ariel Peterpan tersebar

Video Skandal seks artis hangat dan seksi si Luna Maya dan Ariel Peter Pan yang ganteng dan seksi ni sudah tersebar meluas. Tapi Ariel dan Luna masih malu malu nak ngaku lagi walaupun muka dalam video MP4 yg  hot tu memang sejibik muka mereka berdua.


Mengaku je la pe susah..hehehe macam le orang tak kenal kan muka glemer cam Ariel tu.
Kalau korang nak tengok muka orang dalam video ni sejibik ke tak sila terjah ke bawah kalau nak ngahahaha!!



Dan sila jangan hantar emel kepada Kopipanas sebab kopi takde video atau link untuk Download 3gp lucah Luna Maya dan Ariel Peterpan tu hohohoho!! cari sendirik ek, kat mana mana rapidshare ke hotfile ke hotdog ke filestube ke tube tayar ke hohoho!!

Luna Maya yang seksi, mana Ariel tak berkenan






Ariel yang ganteng buah hati Luna




huhu panazzzz

lobang hidung tu ada macam Ariel Peter pan tak ahahaha!!




huhu panazzzz




panaz mcm kopipanass

6 comments:

  1. merepek dwg ny..xnk kantoi xpyah r rakam..BA WAU DAL WAU HA..kan kan kan??ahahhaha..ape2 je minah n mamat indon ni..

    ReplyDelete
  2. rakam tu nak simpan wat koleksi ngahahaha!!

    ReplyDelete
  3. Artis Malaysia pun ramai ada simpanan peribadi dah mcm jadi trend bila buat hubungan mesti nak simpan koleksi peribadi bila tersebar baru takut huhuhuh..

    ReplyDelete
  4. hahaha
    cm bodoh plak diorg nih

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails
Google Analytics Alternative