Monday, April 19

NOR ALBANIAH 'ARTIS BERANI MATI' MASIH SEKSI DI USIA 41 TAHUN


Artis bernama Nor Albaniah pernah mewarnai arena seni di era 80an..kemudian menyepi selama 15tahun. Dia pernah berlakon dalam filem Adik bersama pelakon Mr Os, Mustafa Kamal dan Yusuf Wahab.


Kini dia jarang-jarang muncul, hanya di dalam drama, tu pun dengan watak kecil sebagai ibu dan watak pembantu. Albaniah teringin nak berlakon macam dulu kerana rindu sangat saat saat 15 tahun yang dia tinggalkan selepas berumahtangga.



Nor Albaniah sering kali tampil seksi dan bergetah dulu. Dia tetap "maintain hot"  semasa hadir di Anugerah Bintang Popular baru baru ni dan dia kini walaupun usia sudah 41 tahun. Ibu kepada sorang anak ni boleh digelar"Hot Mama" gitu. Jadi tak heran kalau dia digelar artis "berani mati" dengan gaya seksinya..





Antara filem yang pernah dibintanginya kalau korang nak tahu..filem Kolej 56 arahan Ahmad Fauzee, Kekasih Awal dan Akhir, Queen Control dan beberapa filem lg.

Albaniah jugak pernah dapat tempat ke 4 pertandingan Ratu Cantik Malaysia, 20 tahun lalu..so sebab tu dia masih hot sampai sekarang ye..


Selain sepi tanpa tawaran berlakon, dia jugak kabarnya sepi tanpa cinta..lepas kematian suami, Nor Albaniah tidak temui lagi cinta baru...aha..nampaknya lepas ni Albaniah kembali hot, ada ke nanti cinta berputik kembali? Ada berann??....hehehe!





14 comments:

  1. Memang seksi wo dia ni..he..he..harap2 lakonan dia masih mantap semantap dengan keseksian dia..he..eh..e

    ReplyDelete
  2. ahaha mantopp2..tunggu le kot kot ada pengarah berkenan kat dia tak

    ReplyDelete
  3. dah tua2 ni.bawa2lah bertaubat.esh.

    ReplyDelete
  4. betul jugak kan..umur 41 thn bila nak sedar tak tau ler..huhu

    ReplyDelete
  5. zaman muda2nya mmg ramai peminat dia ni... mukanya pun cute je masa tu..

    ReplyDelete
  6. lol.dh tua ke die ni.tgk muke cm awek muda

    ReplyDelete
  7. wah..panas..panas..ehe..mcm kopi panas.. :)

    ReplyDelete
  8. Lama menyepi kini kembali lebih daring...susah nak cakap

    ReplyDelete
  9. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  10. btol 2...doa2kn agar insaf2 la cpt..

    ReplyDelete
  11. dah lanjut belaka tu...tp,bila cover sana sini, pakai dedah org kata la hot mama...dalam neraka lagi hoooot la mama oi......

    ReplyDelete
  12. SEDARLAH KAMU..........SEBELUM TERLAMBAT......TOBAT!!!!!

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails
Google Analytics Alternative